Chocola Bezorgen

Chocola bezorgen

 

Chocola bezorgen, bij Hellema is het mogelijk!

 

Online bestellen biedt een hoop gemak, wij hebben hiervoor speciaal een webshop die dit mogelijk maakt voor u. Al onze lekkere ambachtelijk chocolade producten zijn online te bestellen en wij verzorgen een snelle levering. Chocola bezorgen in het binnen- en buitenland is bij ons geen probleem.

Wij werken al jaren samen met Dekom in Nuenen, zij verzorgen de verkoop en distributie. Chocola bezorgen in Nederland, België en Duitsland is wat we doen. Al onze heerlijke ambachtelijke chocolade producten worden geleverd op het gewenste adres.

Onze seizoensspecialiteiten gaan het hele jaar het land door, met Kerst, Pasen en zelfs Koningsdag zijn onze lekkere chocolade bij ons te bestellen. Dus maakt u iets lekkers met chocoladecups of chocolade garnering en decoraties dan is het bij ons te bestellen. En speciaal voor Pasen hebben wij lekker gevulde Passeieren. Chocola bezorgen wij graag aan u voor deze mooie en gezellige dagen.

Natuurlijk is chocola bezorgen bij bedrijven geen probleem. Er is voor elke gelegenheid in het bedrijfsleven wel een lekker en passend chocolade product. Denk aan chocolade met logo waarop uw bedrijfslogo op overheerlijke chocolade wordt bedrukt. Deze chocolade blokken zijn sierlijk verpakt in een goudkartonnen doosje met daarop een vensterdeksel. Een lekkere wijze om bijvoorbeeld het 25 jarige jubileum van uw bedrijf te vieren!

Chocolade bezorgen van gepersonaliseerde chocoladeharten met een persoonlijke boodschap is bij ons ook mogelijk. Chocoladeharten met een persoonlijke tekst daarop gespoten zijn erg uniek en natuurlijk een hartstikke lekker cadeau.

Voor elke gelegenheid hebben wij bij Hellema wel een heerlijk ambachtelijk chocolade product in ons assortiment. Bekijk onze shop  en het bestellen wijst zich vanzelf, het is zeer eenvoudig en als het niet lukt kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar. Chocolade bezorgen we naar het adres van uw keuze in Nederland, België en Duitsland.